Beograd


  Kontakt

COMPAREX d.o.o. Beograd predstavlja deo internacionalne COMPAREX Grupe - jedne od najvećih svetskih IT kompanija. COMPAREX predstavništvo u Beogradu otvoreno je u januaru 2011. godine. Tokom proteklih sedam godina uspeli smo privući neke od najvećih kompanija u zemlji.

COMPAREX je globalni IT provajder specijalizovan za upravljanje licencama, nabavku softvera i tehničko savetovanje. Sa više od 30 godina iskustva u planiranju i izgradnji IT infrastrukture COMPAREX je povereni partner organima u javnom sektoru, kao i malim i srednjim preduzećima, industrijskim kompanijama i velikim međunarodnim korporacijama u različitim oblastima.

Kao deo velike korporacije naš portfolio obuhvata više od 3000 proizvođača softvera, što je dokaz o obimu i našem prisustvu na tržištu softvera. Takođe imamo svoju klasifikaciju proizvođača softvera kako bismo obezbedili odgovarajući fokus kompanije i obuku zaposlenih u skladu sa savremenim zahtevima tržišta i IT trendovima.

Sa izjavom “By Your Side in a Digital World”, COMPAREX naglašava svoj cilj da inspiriše kupce sa mogućnostima za njihovu digitalnu transformaciju, gde su ključni prioriteti kupaca u fokusu.