"Just nu har vi många spännande bollar i luften"

 

Hur går det på säljavdelningen på COMPAREX affärsområde Software Licensing egentligen?

Det går bra! Vi har just utökat vårt säljteam med en ny Account Manager. Det är alltid roligt med nya medarbetare, det tillför så mycket. Med den setup vi har just nu inom sälj och lösning har vi bra förutsättningar för att nå våra mål.

 

Hur upplever du marknaden just nu?

Marknaden har blivit mycket mer mogen för både molntjänster och SAM tjänster. Bara det senaste året tycker jag det har blivit en stor förändring. Det känns väldigt spännande eftersom båda dessa områden är något vi fokuserar på.

 

Berätta om något spännande som händer just nu?

Just nu har vi många spännande bollar i luften. Det finns en stor efterfrågan efter våra SAM tjänster och det är ju ett ganska brett område. Här får vi vara med och spänna bågen både en och två gånger i våra diskussioner med kunderna.

 

Vilka utmaningar ser du inför framtiden?

Licensbranschen är under förändring och har varit så ganska länge nu. Med minskande marginaler från tillverkarsidan behöver vi bredda oss i vår tjänsteförsäljning.
Vi är konsulter och lösningsrådgivare med djup kompetens inom licens och mjukvara och det är precis där vårt fokus ska vara - tjänsteförsäljning.

 

 

Korta fakta

Namn: Susanne von Ahn
Ålder: 48 år
Bor: Täby
Utbildning: Multimediaproducent och musiker
Bakgrund: Försäljning, licenshantering och ledarskap inom IT samt diverse uppdrag inom musikbranschen
På COMPAREX sedan: 2008

Kontakta Susanne

Susanne von Ahn

Susanne von Ahn

SAM Solution Advisor