Gillis HedlundCOMPAREX har utökat lagbygget med Gillis Hedlund som Account Manager inom Software Licensing.

För att ni skall lära känna Gillis lite närmare och få en första personlig presentation ställer vi 5 snabba frågor:

 

Berätta kort om dig själv?

Efter lärarexamen halkade jag in i IT-svängen och har inte hittat ut sen dess. Jag kan återigen titulera mig Stockholmare efter några längre gästspel, bland annat i Skåne, Irland och USA.

 

Hur fick du jobbet på COMPAREX och vad gjorde att du tackade JA när COMPAREX erbjöd dig jobbet som Account Manager?

Efter två år på Irland och mitt arbete som Software License Renewal Specialist på IBM kände vi att det var dags att packa ihop familjen och flytta tillbaka till Sverige. Rollen som Account Manager passar mig väldigt bra som gammal lärare. Jag tycker allra mest om att jobba, när jag kan hjälpa mina kunder upptäcka nya möjligheter och verktyg för att kunna utveckla sin verksamhet. Anledningen till att jag valde COMPAREX är egentligen väldigt enkel. Jag ser fram emot att jobba med ett team som är lagom stort för att agera agilt och lösningsfokuserat och samtidigt som de har globala muskler i och med den internationella spridningen. Jag tror det är en vinnande kombination.

 

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Det känns väldigt skönt att vara tillbaka i Stockholm och få chansen att återupptäcka staden som småbarnsförälder. Får jag mot förmodan en stund för mig själv pallrar jag mig ut och löper med en härlig podcast i öronen.

 

Vad gjorde du precis innan den här intervjun och vad ska du göra efter?

Nu är det fortfarande min första vecka på jobbet, så jag sitter upp till öronen i internutbildning. Men nu är snart klockan fem så jag ska faktiskt börjar jag röra mig hemåt.

 

Om du skulle beskriva dig själv med 3-4 ord till våra kunder, vilka skulle dessa bli?

Tror inte på begränsningar