Malin BrandtCOMPAREX har utökat lagbygget med Malin Brandt som anställts i en roll som Sales Support Executive. För att ni skall lära känna Malin lite närmare och få en första personlig presentation ställer vi 5 snabba frågor:

 

Berätta kort om dig själv?

Jag är född och uppvuxen i Katrineholm men bor sedan 2005 i Stockholm. Jag har under många år arbetat kundorienterat inom resebranschen och ser nu fram emot nya utmaningar hos COMPAREX och IT-branschen.

 

Hur fick du jobbet på COMPAREX och vad gjorde att du tackade JA när COMPAREX erbjöd dig jobbet som Sales Support Executive?

Jag sökte jobbet som Sales Support Executive via ett rekryteringsföretag. Arbetsuppgifterna, företaget och branschen kändes helt rätt för mig och min fortsatta utveckling.

 

Vad tycker du om att göra på fritiden?

På fritiden tycker jag om att umgås med familj, vänner, träna och resa.

 

Vad gjorde du precis innan den här intervjun och vad ska du göra efter?

Jag har nyss fått en introduktion om hur COMPAREX marknadsför sig samt genomgång av kundportalen COMPAREXonline. Nu blir det fortsatt internutbildning i licensiering av produkter från Microsoft.

 

Om du skulle beskriva dig själv med 3-4 ord till våra kunder, vilka skulle dessa bli?

Ambitiös, glad, noggrann och effektiv.

 

 

Linkedin

Linkedin

Vill du kontinuerligt få nyheter via LinkedIn om oss, licensfrågor, produktnyheter, molntjänster, Software Asset Management, Analytics och nyheter från branschen i övrigt?

 Börja följa COMPAREX