Hur Office 365 Enterprise E5 kan förenkla kommunikationen i ditt företag

Röst- och videokonferenser med en hög sändningskvalitet och utan några betydande tekniska och finansiella investeringar. Detta är fortfarande idag en stor utmaning för många företag. Men varför är det så? Dessa företag fortsätter att använda en rad olika plattformar och föråldrade telefonsystem, samtidigt som de insisterar på att investera i dyra lösningar. Allt detta bidrar till att senarelägga projekt och skapa frustration hos medarbetare som vill kunna samarbeta på ett enkelt sätt. Skrota föråldrade och dyra system och läs detta blogginlägg om varför det är förnuftigt men också kostnadseffektivt att investera i Office 365 Enterprise E5.

Varför är det fortfarande problematiskt för företag att använda röst- och videokonferenser

Vanligtvis måste saker och ting flyta på snabbt och effektivt under konferenser online samtidigt som röst- och bildkvalitet måste vara i en väldig bra kvalité. Men det sagt är så inte alltid fallet. Många upplever att tekniken strular, bilden hackar och ljudet låter burkigt. Känns det bekant?

I många företag vill anställda använda ett brett urval av olika enheter för röst- och videokonferenser och växla fram och tillbaka mellan fasta telefoner, mobiltelefoner och Skype. Många lösningar stödjer inte detta idag. Detta blir ett hinder för kommunikationen i ett företag. 

Office 365 Enterprise E5 - molnbaserade funktioner för telefoni och Voice over IP (VoIP)

Funktionerna och tilläggen som finns tillgängliga i Office 365 Enterprise E5 tillhandahåller ringa/besvara samtal, vidarekoppling, röstkonferenser och röstbrevlåda i en molnbaserad inställningsfunktion för samtalshantering dvs ett telefonsystem utan komplicerad och dyr extra utrustning.

Exempelvis kan vanliga telefonfunktioner läggas till i Skype for Business i Office 365 Enterprise E5 och på så sätt helt ersätta traditionell telefoni. Dessutom kan en mängd andra tillägg möjliggöra för konfiguration av skräddarsydda och individuella behov som exempelvis att ansluta till ett online-möte från en valfri telefon genom att ringa upp ett lokalt nummer eller att ringa upp från mötet om du behöver lägga till fler deltagare. Detta bidrar till att användarna kan ansluta till ett online-möte även om de inte har tillgång till internet.

 • Med en molnbaserad samtalshantering kan du placera, ta emot och vidarebefordra samtal från vilken enhet som helst
 • Medarbetare, partners eller leverantörer kan använda ljudkonferenser via alla enheter för att delta i ett onlinemöte.

Minska kostnader och komplexitet med en tjänst som passar för allt

Fasta samtal och videokonferenser är enkla att utföra eftersom Skype for Business fungerar smidigt för all typ av kommunikationsteknik och system. Du kan inte bara minska kostnaderna för flera tjänster, du kan också förenkla dina interna arbetsflöden. Skype for Business är tjänsten fungerar för allt och stöder röst- och videosamtal samt online-möten.

Alternativ och fördelar jämfört med Office 365 Enterprise E3:

 • Telefonsamtal, konferenser, videor och dokument i hela företaget, på en och samma plattform
 • Ring, ta emot och koppla samtal på en rad olika enheter med det molnbaserade telefonsystemet (PBX)
 • Skapa möten med ett uppringningsnummer som deltagarna kan ansluta till via telefon med ljudkonferenser
 • Integration med traditionell telefoni (PSTN)
 • Anordna online- och videomöten för upp till 250 personer via Skype for Business
 • Chatta och ring via Skype for Business
 • Voicemail
 • Visualisera och analysera data med högre hastighet och effektivitet och nå bättre förståelse med MyAnalytics och PowerBI.
 • Maximal säkerhet och kontroll av data (Access Control, Advanced Threat Protection)

Kontrollera alla funktioner med Office 365 Enterprise E5

Oavsett om det är chattar, ljud- och videosamtal, online-möten eller meddelanden - alla funktioner kan kontrolleras och styras med Office 365 Enterprise E5. Du kan hantera anställdas konton och prenumerationer i ett enkel och strukturerad gränssnitt. Microsoft använder en stark autentiseringsmodell och kryptering för att skydda all kommunikation via Skype for Business.

 

Vill du veta mer om samarbete och kommunikation i Office 365

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss »

Läs mer

Vi erbjuder tjänster för ditt unika behov:

 • Teknisk expertis

 • Kostnadsoptimering

 • Förändringshantering

 • Identiteter och access

Läs mer

Låt dina firstline worker-medarbetare, frontlinjen i din organisation få tillgång till moderna verktyg. Underlätta deras vardag och förstärk upplevelsen för kunder, patienter och partners.