Server and Cloud Enrollment (SCE) är en avtalsform som täcker alla Microsofts produkter för datacentret och molnet och som standardiserar din investering inom infrastruktur, applikationer, utvecklingsplattformar och Microsoft Azure. Detta förenklar markant din licenshantering och garanterar dig och din organisation att alltid använda er av den senaste programvaran och den senaste tekniken. Server and Cloud Enrollment erbjuder ytterligare rabatter på licensiering, förnyelser, Software Assurance, och Microsoft Azure så att ni kan migrera till molnet på dina villkor och växa efter behov.

 

Tre viktiga fördelar med SCE

 

SCE är anpassat för molnet

Server and Cloud Enrollment ger flexibilitet i och med flytt till molnet utan att hindra den befintliga infrastrukturen. SCE erbjuder de lägsta priserna för Microsoft Azure, den senaste tekniken med Software Assurance, hantering av Azure komponenter med Microsoft System Center och nya prenumerationsfördelar.

 

SCE förenklar licenshanteringen

Server and Cloud Enrollment förenklar i hanteringen av dina licenser genom en standardiserad uppsättning av produkter och tjänster som spänner över alla Microsofts teknikområden. Detta inkluderar tillgång till en enda plattform som täcker både on-premise installationer och Microsoft Azure, inklusive den senaste tekniken och fördelar i och med programvarudisibution.

 

SCE möjliggör för kostnadsbesparingar

Server and Cloud Enrollment erbjuder rabatter på över 15% för nya licenser, plus ytterligare 5% rabatt på förnyelser och Microsoft Azure. Med SCE, har du tillgång till alla Microsofts tillgängliga Software Assurance-förmåner för alla driftutsatta licenser, inklusive rättigheter till nya versioner och obegränsat support.

 


Intresserad av SCE?

Vill du ha mer information om Server and Cloud Enrollment, fyll i formuläret nedan och en av våra experter kommer att kontakta dig inom kort

Kontakta oss »

Linkedin

Linkedin

Vill du kontinuerligt få nyheter via LinkedIn om oss, licensfrågor, produktnyheter, molntjänster, Software Asset Management, Analytics och nyheter från branschen i övrigt?

 Börja följa COMPAREX

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

I vårt månatliga nyhetsbrev får du de senaste nyheterna om licensregler, licensavtal, nya produkter och lösningar samt information om branschen i övrigt.

 Anmäl dig till vårt nyhetsbrev