Vill du snabbt och enkelt köpa programvara, men undvika olika tillverkares långrandiga och komplicerade orderprocesser? Om så är fallet, är det dags att optimera dina inköp och transaktionsprocesser.

COMPAREXonline at a glance

Med vår webbaserade kundportal, COMPAREXonline kan du enkelt köpa programvara eller integrera det med ditt eget system för inköp och ta del av produkt- och prisinformation. Med hjälp av automatiserade processer kommer inköpet av programvarulicenser inte bara bli snabbare utan också mer tillförlitlig och effektiv. Med hjälp av COMPAREXonline kan flera personer köpa in programvara som är baserade på ditt ramavtal med oss. Du köper helt enkelt det du vill och det du kommit överens om att du vill köpa.

Med COMPAREXonline får du en komplett översikt över offerter, beställningar och aktiva avtal och där du även har möjlighet att skapa dina egna rapporter.

Effektiva inköp och en översikt över inköpsprocessen

COMPAREX erbjuder skräddarsydda lösningar för inköp av programvara enligt dina specifika önskemål. Allt från en vanlig webshop till ett komplett E-Supply Chain verktyg.

 Du får:

  •  Ett snabbt och säkert inköp tack vare automatiserade och kontrollerade processer
  •  Transparenta inköp med hjälp av produkt-och ramavtal
  •  Översikt och kontroll med prisberäkningar, avtal och rapporter
  •  Rapportering och övervakningsfunktioner för avtal och produkter