Förändra ditt sätt att köpa programvara och molntjänster

Inköp av programvara och molntjänster handlar ofta om tidskrävande aktiviteter för att hitta leverantörer och priser. Men det handlar också ofta komplicerade inköpsrutiner, efterlevnad av licensregler, höga personalkostnader och höga marginaler på grund av partnerskap med många olika leverantörer. Men varför ska man använda flera leverantörer när man enbart kan fokusera på en och samma leverantör?


Fördelarna med en och samma leverantör

Fördelar med COMPAREX SoftCare

 

 

  • Vi tar hand om dina samtliga orders och transaktioner
  • Vi garanterar dig efterlevnad av globala prismodeller
  • Vi garanterar dig efterlevnad av globala skatteregler
  • De bästa internationella priserna för dina 30 största tillverkare
  • Ta del av prismarginaler för dina 30 största tillverkare
  • Bättre villkor med COMPAREX
  • En och samma rapport för Software Asset Management
  • En och samma B2B-koppling för snabbare orderhantering
  • En och samma leverantör för hela din koncernn
  • En och samma rapport för inköpsavdelningen

Ett urval av våra tjänster inom licensinköp och licensoptimering

Ta reda på mer om våra tjänster kring licensinköp och licensoptimering.

Microsoft Modern Workplace Workshop

I Microsoft Modern Workplace Workshop går vi igenom hur du och ditt företag kan skapa en digital arbetsplats med hjälp av Microsoft 365. Baserat på vilken bransch du arbetar i, vilka typer av användare du har i ditt företag och hur din globala närvaro ser ut skapar vi ett innehåll uppbyggt på inspiration, demo, diskussioner och förslag på nästa steg i utformningen av er framtida digitala arbetsplats.

Microsoft Platform Evaluation

Microsoft Platform Evaluation är vårt erbjudande och utgångspunkten när det kommer till att teckna ett nytt eller förnya ett existerande Microsoft volymlicensavtal. Workshopen kan också anpassas för att stötta kunder med ett befintligt avtal som vill granska eller ändra konfigurationen mitt i en avtalsperiod.

Persona Assessment

Persona Assessment möjliggör för organisationer att förbättra sina interna IT-tjänster mot sina användare. Exempelvis när en organisation introducerar nya arbetsmetoder, förbereder sig för en företagsfusion eller inför specifika projekt som exempelvis en migrering till Office 365.

Portfolio Management Platform

Med Portfolio Management Platform får du en bättre översikt över din programvara. Dela in din programvara i kategorier, funktioner, versioner, språk, licenstyper och patchnivåer och upptäck nya möjligheter för optimering.


Testa oss redan idag!

Testa vår kunskap om licensregler och licensavtal redan idag. Ladda hem vår Licensing Pilot helt utan extra kostnad - vår licensguide för de ledande tillverkarna på marknaden.

Ladda hem vår licensguide COMPAREX Licensing Pilot

Kontakta oss

Vill du du veta mer om våra tjänster kring inköp av licenser?

Vill du ha mer information om tjänster kring inköp av licenser och licensoptimering? Fyll i formuläret nedan och en av våra experter kommer att kontakta dig inom kort.

 

Kontakta oss »

Video

Sourcing

Lär dig mer om hur vi arbetar med licensinköp och licensoptimering.

 Se filmen på Youtube

Linkedin

Linkedin

Vill du kontinuerligt få nyheter via LinkedIn om oss, licensfrågor, produktnyheter, molntjänster, Software Asset Management, Analytics och nyheter från branschen i övrigt?

 Börja följa COMPAREX

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

I vårt månatliga nyhetsbrev får du de senaste nyheterna om licensregler, licensavtal, nya produkter och lösningar samt information om branschen i övrigt.

 Anmäl dig till vårt nyhetsbrev