Boka in en workshop

Skapa en digital arbetsplats tillsammans med COMPAREX

Den snabba teknikutvecklingen driver en förändringshastighet som idag påverkar traditionella företagsmodeller, kulturer och ekonomier över hela världen på en nivå som aldrig upplevts tidigare. Företagsstrategier som tidigare baserades på erfarenhet, baseras idag och framåt istället på data. Denna digitala omvandling tillhandahåller plattformar för organisationer som hjälper till att utveckla verksamheter och som utmanar traditionella affärsmodeller.

Dagens och framtidens företag behöver en högklassig, motiverad och integrerad arbetskraft och tillhandahålla verktyg och IT-miljöer för att befria istället för att begränsa användarna. Arbetsplatsen måste kunna vara digital, flexibel, mobil och inte bara vara en fast plats man går till och utför sitt arbete på. Att gå ifrån att vara ett traditionellt till ett digitalt företag kräver en digital affärsstrategi. En del av denna strategi innefattar skapandet av en digital arbetsplats.


Vi hjälper dig att skapa en digital arbetsplats med Microsoft 365

I denna workshop går vi igenom hur du och ditt företag kan skapa en digital arbetsplats med hjälp av Microsoft 365. Baserat på vilken bransch du arbetar i, vilka typer av användare du har i ditt företag och hur din globala närvaro ser ut skapar vi ett innehåll som består av:

Exempel på hur Microsoft 365 kan underlätta för dina anställda?

Förenkla för mobila användare utan dator att få tillgång till utbildningsmaterial, att kontakta interna experter, att skapa, uppdatera och att hantera scheman och uppgifter.

Tillhandahåll lättanvända verktyg för chefer och personal inom ekonomi för att möjliggöra direktövervakning av data och djupgående analys med hjälp av interaktiva rapporter, enklare instrumentpaneler och visualisering av data.

Ge IT-personal ännu bättre kontroll med hjälp av intelligena säkerhetsverktyg som innefattar identitets- och åtkomsthantering, informationsskydd, skydd mot hot, säkerhetshantering och GDPR-efterlevnad.

Underlätta för kreativ personal att arbeta med virtuella möten och videokonferenser och skapa imponerande innehåll med intelligenta program, arbeta naturligt med pennanteckning, röst och touch samt att visualisera information på ett nytt sätt.

Underlätta för anställda i butiker att kontakta den interna säljsupporten på ett enkelt och smidigt sätt frå vilken enhet som helst.

Underlätta för säljpersonal i deras förberedande arbete inför offerering. Lagra, synkronisera och dela dokument med personer inom och utanför organisationen, och använda samtidig redigering för dokument i realtid.

Kom igång med en Microsoft Modern Workplace Workshop!

Fördelarna med Microsoft 365
En Microsoft Modern Workplace Workshop kostar 1 MS Software Assurance Planning Services Vouchers / 10 000 SEK

Låt oss veta vad du behöver!

Kontakta oss

Boka in en Microsoft Modern Workplace Workshop!

Vill du ha mer information om Microsoft Modern Workplace Workshop, kontakta oss redan idag!

 

Kontakta oss »

Läs mer

Vi erbjuder tjänster för ditt unika behov:

  • Teknisk expertis

  • Kostnadsoptimering

  • Förändringshantering

  • Identiteter och access

Läs mer

Flexibla avtal anpassade för molnet

Har du migrerat eller planerar du att migrera till molnet men saknar flexibla avtalsmodeller, flexibla betalningsmodeller och svensktalande support?