Idag förväntas det bland anställda att man ska kunna arbeta på en mängd olika enheter och samtidigt ha tillgång till samma applikationer och programvaror på dessa enheter. Med Microsoft Intune kan organisationer ge sina anställda åtkomst till företagets applikationer, data och resurser från nästan var som helst, på nästan vilken enhet som helst, och samtidigt hålla företagets information säker. Med Intune kan du kombinera Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MDA) och hantering av datorer i en och samma lösning direkt från molnet. Vi på COMPAREX hjälper dig med rådgivning och inköp.

 

Funktioner

  • System Center 2012 R2 Configuration Manager
  • 20 GB lagring för distribution av applikationer
  • Programvarudistribution
  • PC Endpoint Protection
  • Software licensing inventory reports
  • Hardware inventory reports
  • Mobile device app publishing
  • Alerts and monitoring
  • Security policy management
  • 99.9% scheduled uptime service level agreement

 

Fördelar med Microsoft Intune

Med Intune som stöder iOS-, Android-, Windows-, Windows Mobile- och Mac OS X-enheter kan du hantera din mångskiftande mobila miljö på ett säkert och enhetligt sätt.

 

Utnyttja MAM (hantering av mobilappar) utan att kräva att enheter registreras för hantering. Detta är särskilt viktigt i scenarion där IT vill skydda företagsdata utan att hantera användarnas enheter.

 

Gör dig av med behovet att planera, köpa och underhålla hårdvara och infrastruktur genom att hantera mobilenheterna från molnet med Intune.

 

Hjälp till att maximera produktiviteten genom att låta dina anställda komma åt företagets resurser med de Office-mobilappar som de känner till och gillar att använda, samtidigt som du förhindrar läckor i företagsdata genom att tillämpa principer.

 

Skydda företagets data, däribland Exchange-e-post, Outlook-e-post och OnDrive för företag-dokument, baserat på enhetens registreringsstatus och de efterlevnadsprinciper som administratören har angett.

 

Utöka den befintliga System Center Configuration Manager-infrastrukturen genom att integrera den med Intune, så får du en enhetlig hanteringsupplevelse på olika enheter, både lokalt och i molnet.

 

Få svar på dina frågor av Microsofts support, som är tillgänglig online och på telefon över hela världen. Ingår i varje Intune-prenumeration.

 

 

Hur licensierar man Microsoft Intune?

För att licensiera Microsoft Intune behöver du inte räkna antal enheter utan istället räkna antalet användare. Intune ingår också som en del av Enterprise Mobility Suite, det mest kostnadseffektiva sättet att skaffa Azure Active Directory Premium, Azure Rights Management och Intune

Kontakta oss

Vill du veta mer om Microsoft Intune?

Om du är intresserad av Microsoft Intune och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan och en av våra experter kommer att kontakta dig inom kort.

 

Kontakta oss »

Läs mer

Har du migrerat eller planerar du att migrera till molnet men saknar flexibla avtalsmodeller, flexibla betalningsmodeller och svensktalande support?

 Läs mer om Microsoft Cloud Solutions från COMPAREX