Microsoft Cloud och Office 365 hjälper företag att bli mer flexibla och produktiva. För många organisationer är beslutet att flytta till molnet ett realtivt enkelt beslut. Den verkliga utmaningen är att avsätta tid och resurser för att metodiskt planera för den nya miljön. Ta hjälp av en partner - ta hjälp av oss på COMPAREX.

 

Våra tjänster kring Office 365

Office 365 för mindre företag

BE

Business Essentials
39 SEK/användare/månad

B

Business
80 SEK /användare/månad

BP

Business Premium
98 SEK/användare/månad

Office 365 Business möjliggör arbete från alla enheter och skapa, redigera och dela filer i Word, PowerPoint, Excel och OneNote online. När som helst, var som helst. För att se en fullständig lista över vad som ingår i Business Essentials, klicka här. Med Office 365 Business är de välbekanta verktygen som Word, Excel, PowerPoint och Outlook tillgängliga var och när du än behöver dem. För att se en fullständig lista över vad som ingår i Business, klicka här. Office 365 Business Premium stärker din närvaro och utökar din verksamhet med Office i molnet – ett måste för att bedriva företagsverksamhet på ett modernt sätt. Ha alltid tillgång till de senaste versionerna av dina välbekanta Office-program, oavsett vilken enhet du använder – PC/Mac, mobil eller surfplatta. För att se en fullständig lista över vad som ingår i Business Premium, klicka här.

Priserna är standardpriser, kontakta COMPAREX för aktuella priser för din organisation

 

Office 365 för större företag

E1

E1
63 SEK/användare/månad

E3

E3
184 SEK/användare/månad

E5

E5
323 SEK/användare/månad

Med Office 365 E1 kan du och din organisation ge anställda det stöd de behöver med de senaste tjänsterna för samarbete, och få själv den IT-kontroll och flexibilitet du behöver för att sköta verksamheten. För att se en fullständig lista över vad som ingår i E1, klicka här. Med Office 365 E3 kan du och din organisation ta verksamheten till nästa nivå med den senaste Office-versionen, komplett installerad, plus integrerade samarbetstjänster tillsammans med avancerade efterlevnadsfunktioner och fullständiga IT-funktioner. För att se en fullständig lista över vad som ingår i E3, klicka här. Med Office 365 E5 får din organisation tillgång till alla nya funktioner. I och med Office 2016-appar som nyligen släppts betyder att det aldrig funnits ett bättre tillfälle att skaffa den mest kompletta versionen av Office 365. För att se en fullständig lista över vad som ingår i E5, klicka här.

Priserna är standardpriser, kontakta COMPAREX för aktuella priser för din organisation

 

Oavsett om redan använder molntjänster från Microsoft eller inte är våra experter mer än glada att bjuda in dig till en workshop om Office 365. Denna workshop går igenom alla delar i Office 365 och påvisar hur tjänsterna kan hjälpa dig, din organisation och de utmaningar ni står inför. Denna workshop omfattar även regelefterlevnad, lagar och hur Office 365 kan anpassas och tillgodose din organisations processer och arbetssätt. Under denna workshop kommer våra experter demonstrera hur de olika applikationerna kan bidra till flexibilitet och produktivitet hos anställda i din organisation. De kommer att titta särskilt på de krav och önskemål som är relevanta för just din organisation. Dessa krav och önskemål kommer vi att gå igenom med dig, på ett telefonmöte före workshopen.

Hur kan din organisation dra nytta av denna workshop?
På bara några timmar, kommer våra experter att ge dig och dina kollegor den senaste informationen om molntjänster från Microsoft i allmänhet och Microsoft Office 365 i synnerhet. Denna workshop pågår en halv dag och är avsedd för beslutsfattare, chefer och nyckelanvändare. Workshopen fungerar bäst om det finns representanter från olika avdelningar närvarande.
Med Office 365 workshop kommer du att
  • Öka din kunskap och förståelse för den senaste tekniken kring molntjänster och Office 365
  • Få information om utmaningar och möjligheter när det kommer till IT-avdelningen
  • Få ta del av inspirerande demonstrationer baserat på de aktuella utmaningarna för IT och verksamheten i din organisation
  • Få en översikt över möjliga lösningar för dessa utmaningar IT kan stå inför
  • Få en bra introduktion till de tjänster COMPAREX har att erbjuda
  • Få information om hur man licensierar Office 365
Målgrupp
Denna workshop är avsedd för beslutsfattare, chefer och IT-personal inom din organisation.
Nästa steg
Om du efter denna workshop är övertygad om möjligheterna som molnet och Office 365 har att erbjuda, kommer våra experter att tillsammans med dig avgöra i vilken utsträckning din organisation är redo för molnet och vilka åtgärder du bör ta för att ta nästa kliv. De kommer också att ge råd om de tekniska och organisatoriska frågorna som kommer att dyka upp under projektets gång, såsom licensiering, implementation, datamigrering och support/utbildning av de anställda.
 

 


 Få kontroll över dina kostnader för Office 365 med COMPAREX Cloud Consumption Monitoring

Förvandla din användningsdata till konkreta fördelar. Med COMPAREX Cloud Consumption Monitoring får du en detaljerad insikt om användning av applikationer och tjänster i Office 365 och vilka abonnemang din organisation prenumerar på. Du kan därmed optimera dina kostnader genom att anpassa dina Office 365-prenumerationer till din faktiska användning.

 Läs mer om COMPAREX Cloud Consumption Monitoring

 

Frågor om Office 365 och våra tjänster

Om du är redo för Office 365 och vill börja prenumerera eller vill ha mer information om tjänster kring implementering, fyll i formuläret nedan och en av våra experter kommer att kontakta dig inom kort.

Kontakta oss »

Linkedin

Linkedin

Vill du kontinuerligt få nyheter via LinkedIn om oss, licensfrågor, produktnyheter, molntjänster, Software Asset Management, Analytics och nyheter från branschen i övrigt?

 Börja följa COMPAREX

Läs mer

Office 365 E5 Plan: Hur bra är Enterprise versionen?

Programvarutillverkare lägger ständigt till uppdateringar och funktioner till sina produkter. En E5-version finns nu tillgänglig för Office 365. I den här bloggen tar vi en närmare titt på de nya funktionerna i Office 365 E5.