• Firstline Workers: Maintenance and Field Support

  Jag behöver enkelt kunna kommunicera med mina experter
  för att kunna svara på alla inkommande frågor,
  oavsett var jag befinner mig.

  Niklas, Ingenjör

 • Firstline Workers: Customer Services

  Kundsupport håller mig upptagen hela dagarna.
  Jag har bara några minuter om dagen för att läsa e-post,
  nyheter och företagsmeddelanden.

  Peter, Kundtjänst

 • Firstline Workers: Healthcare

  För mig är det viktigt att ha tillgång till utbildningar on-demand.
  Detta för att kunnna ge råd och behandla mina patienter
  enligt de senaste standarderna.

  Eva, Kirurg

 • Firstline Workers: Sales Association

  Jag vill att mina kunder ska kunna
  få den bästa inköpsupplevelsen.
  Jag behöver bästa praxis och tillgång till hjälp när jag behöver den.

  Johan, Key Account Manager

Firstline worker-medarbetare: Ditt företags ansikte utåt

Nästan alla branscher har firstline worker-medarbetare. Branscher som exempelvis tillverkningsindustrin, detaljhandeln, transport och hälsovård. Dessa medarbetare är företagets ansikte utåt: medarbetare bakom disken, medarbetare som svarar i telefon, medarbetare som tillverkar produkter och som helt enkelt får den dagliga verksamheten att snurra. Dessa medarbetare är frontlinjen som representerar företagets varumärke, dess produkter samt engagerar dess kunder.

Typiska scenarier

Sales Associates

Försäljningspersonal

Som en pålitlig partner till dina kunder behöver dina anställda kunna svara på alla inkommande frågor. För att kunna tillhandahålla en så hög service kvalité som möjligt behöver försäljningsrelaterad personal enkelt ha tillgång till produktinformation, information om kampanjerbjudanden, företagsmeddelanden samt försäljningstrender och analyser.

Maintenance Workers

Personal inom industri och underhåll

Personalen kan bättre informeras om säkerhetsriktlinjer, handböcker och arbetsorders. Personalen kan snabbt kontakta experter för att lösa problem och förbättra kvaliteten.

Customer Services

Personal inom kundtjänst

Som din primära kontaktyta för dina kunder, är din kundservice den viktigaste delen när det gäller kundupplevelser i ditt företag. Personal måste hålla sig informerade om de senaste nyheterna, företagsmeddelanden och kampanjerbjudanden.

Medical Staff

Sjukvårdspersonal

Alltid på språng och i framkant när det gäller direktkontakt med patienter behöver serviceteam som sjuksköterskor och läkare flexibla lösningar när det gäller utbildning och tillgång till interna meddelanden.

De största utmaningarna för firstline worker-medarbetare

Många av dessa firstline worker-medarbetare arbetar kundfokuserat. Särskilt inom detaljhandel, hotell/restaurang och transport. Andra kanske inte är lika kundfokuserade, men arbetssättet påminner om varandra; de är mobila, alltid på språng och är oftast inte knutna till ett kontor. I grund och botten står de alla inför samma utmaningar:

Utmaningar

 • Det är svårt att hålla sig ansluten och hantera scheman och uppgifter
 • Det är svårt att kommunicera med chefer, handledare och andra  anställda 
 • Det är svårt att få tillgång till utbildningsmaterial och introduktionsaktiviteter för säsongsarbetare och nyanställda
 • Det finns ett ökat behov av att använda sig av snabbmeddelanden och information om närvaro
 • Det finns ett ökat behov av att kunna kommunicera med- och få information från huvudkontor
 • Det finns ett ökat behov av modern och säker teknik

Lösningar från Microsoft för att göra det möjligt för dina firstline worker-medarbetare att göra sitt bästa på jobbet

Share best practices with Office 365 F1

Delning av bästa praxis

Yammer, Teams

Train and upskill your employees with Office 365 F1

Utbildning och kompetensutveckling

Stream, SharePoint, Yammer

Digitize business processes with Office 365 F1

Digitalisera affärsprocesser

StaffHub, Flow

Deliver real-time expertise with Office 365 F1

Kompetens i realtid

Teams, Skype for Business, Outlook

Protect sensitive data with Office365 F1

Minska risker och sänk kostnader

Azure AD, Threat and Information Protection

Hantera alla utmaningar med Office 365 F1 och Microsoft 365 F1

Office 365 Enterprise F1 har tillgång till Microsoft StaffHub för att ge enklare och smartare verktyg för att skapa, uppdatera och hantera scheman och uppgifter. Chefer kan nu spendera mindre tid för att skapa och organisera sin arbetsdag och spendera mer tid med sina arbetslag, kunder och övervaka den dagliga verksamheten.

Personal kan få tillgång till webb- och mobilbaserade verktyg som är lätta att använda för att visa scheman, byta skift, begära ledig tid, hitta information och koppla ihop sig med sitt eget team. Dessutom finns PowerApps och Flow till Office 365 Enterprise F1, vilket ger ännu mer sofistikerade funktioner och verktyg för att hjälpa till att hantera arbete, komplettera formulär och automatisera processer.

Tjänsterna som används över hela världen för att koppla ihop organisationer, avdelningar, arbetsgrupper och anställda. Yammer, Skype for Business, och Microsoft Teams ingår all i Office 365 Enterprise F1.

Chefer, handledare och arbetare kan nu ansluta och arbeta i realtid med chatt, snabbmeddelanden och informera om närvaro. Dessutom kan företagsmeddelanden och information snabbt kommuniceras genom videosändningar, riktade meddelanden och aviseringar.

Dessa nya avancerade funktioner gör Office 365 till ett ännu starkare verktyg, vilket leder till att arbetsgrupper och individer kommer närmare varandra och möjliggör för en mer engagerad och aktiv arbetsmiljö.

Firstline worker-medarbetare är ofta ryggraden i organisationen, därför har vi gjort det lätt att hålla dessa arbetare utbildade, informerade och redo att göra sitt bästa arbete.

De funktioner som finns tillgängliga i Office 365 Enterprise F1 med SharePoint Online, Office Online, OneDrive for Business och Microsoft StaffHub, används redan i några av världens största organisationer och möjliggör enkel tillgång till utbildningsinnehåll och resurser. Dessa integrerade tjänster förenklar för vidareutbildning, introduktion och beredskapsinsatser genom att leverera tillgängliga och handlingsbara material direkt till hela organisationen.

Du kan också centralisera och skala utbildningsinnehåll till webbplatser för specifika team, tillhandahålla samarbetsverktyg för olika team och dela information som exempelvis videor till flera olika typer av enheter. Utveckla, utbilda och kompetensutveckla din personal genom att tillhandahålla relevant information som de behöver var som helst, när som helst.

Office 365 Enterprise F1 ger ännu mer sofistikerade alternativ för att kunna skapa digitala identiteter till användare och organisationer, samtidigt som de är säkra och enkla att hantera. Det hjälper dig att ta fram firstline worker-medarbetare i din organisations AD (Active Directory) och tillhandahålla specifika tjänster utifrån deras behov, samtidigt som du behåller de säkerhets- och åtkomstkontroller du litar på idag via Office 365 admin center.

Nu kan hela din personal säkert komma åt och dela information i ditt nätverk för att samarbeta och dra nytta av alla fördelar som kommer med Office 365 F1.

Kom igång med Office 365 F1 och Microsoft 365 F1

Vi erbjuder dig olika tjänster runt Office 365 F1 och Microsoft 365 F1:

COMPAREX Office 365 F1 Services at a glance
Låt oss veta vad du behöver!

COMPAREX – Gold Cloud Productivity Partner of Microsoft

COMPAREX – Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner of Microsoft

Kontakta oss

Kom igång med Office 365 F1 och Microsoft 365 F1!

Vill du ha mer information om Office 365 F1, Microsoft 365 F1 samt våra tjänster, kontakta oss redan idag!

 

Kontakta oss »

Downloads

Din Guide till Office 365 F1 och Microsoft 365 F1

Utforska de appar och tjänster som ingår i Office 365 F1 och Microsoft 365 F1. Ladda hem vår Microsoft 365 F1 e-bok.

Läs mer

Flexibla avtal anpassade för molnet

Har du migrerat eller planerar du att migrera till molnet men saknar flexibla avtalsmodeller, flexibla betalningsmodeller och svensktalande support?

Läs mer

Vi erbjuder tjänster för ditt unika behov:

 • Teknisk expertis

 • Kostnadsoptimering

 • Förändringshantering

 • Identiteter och access