O Symantecu

Symantec je vodilna korporacija na področju zaščite informacij, ki hkrati pomaga ljudem, podjetjem in vladi, ki želijo svobodno izkoristiti priložnosti, ki jo prinaša tehnologija. Ustanovljeno je bilo leta 1982 in upravlja eno izmed največjih globalnih omrežij obveščevalnih podatkov. Za to omrežje ponujajo najnaprednejšo varnostno podporo, varnostno kopiranje in razpoložljivost podatkov, do katerih lahko podjetja dostopajo, jih shranjujejo ali delijo.


 Symantec Rešitve

Endpoint Protection

Najpametnejši kombinacija antivirusne in preventive zaščite na področju varnosti.

Small Business Solutions

Prvi varnostni paket z varnostnim kopiranjem in obnovitvijo za strežnike.

Altiris Endpoint Management

Zmanjšanje skupnih stroškov lastništva odjemalskih in strežniških sistemov.

Podpora

V primeru izrednih razmer, ste samo en telefonski klic oddaljeni od podpore, ki jo odlikujejo izkušnje brez primere.

V sodelovanju s Symantec vam COMPAREX ponuja cenovno ugodno rešitev zaščite vašega sistema, ki ne potrebuje drage opreme ter dodatnega specializiranega osebja. Celotni sistem se upravlja na daljavo, preko "Cloud" aplikacije Symantec Endpoint Protection. Omogoča vam prilagodljivo, enostavno in hitro namestitev antivirusne zaščite za celotno podjetje. Zavaruje vašo interno mrežo, osebne računalnike ter strežnike. Aplikacija se pogosto ter samodejno posodablja in tako skrbi za varnost podatkov. Na voljo vam je tudi 24 urna tehnična pomoč. Kot Symantec partner vam lahko ponudimo najugodnejše cene in izobražene specialiste s Symantec Certified Specialist SCS certifikati in priznanji.


 

 Symantec licenciranje

Express

Symantec Express je posebej zasnovan za mala do srednje velika podjetja, ki iščejo lažji način za nakup majhnega števila licenc.

Government

Symantec Government ponuja kupcem poenostavljen način za nakup Symantec produktov, kot tudi možnosti za podporo in vzdrževanje.

Academic

Symantec Academic ponuja vladnim ustanovam in dobrodelnim organizacijam po vsem svetu poenostavljen način nakupa licenc.

Rewards

Symantec Rewards ponuja srednje velikim in velikim podjetjem enostaven dostop do vseh programskih rešitev ter vzdrževanje in možnosti podpore.

Enterprise Options

Symantec Enterprise Options je vsestranski programa licenciranja za velika podjetja.


O Autodesku

Autodesk je vodilno podjetje  na področju programske opreme za 3D dizajniranje, projektiranje, inženiring in zabavno industrijo. Od predstavitve programske opreme AutoCAD leta 1982, Autodesk še naprej razvija najširši portfelij 3D programske opreme za svetovne trge.

Stranke v proizvodnji, arhitekturi, gradbeništvu in zabavni industriji, vključno zadnjih 19 dobitnikov oskarjev za najboljši »vizualni učinek« uporabljajo Autodesk programsko opremo za načrtovanje, vizualizacijo in simulacijo svojih idej, preden jih zgradijo ali ustvarijo.

Od najuspešnejših »vizualnih učinkov« in stavb, ki ustvarjajo svojo lastno energijo, do električnih avtomobilov in baterij, ki jih poganjajo, lahko delo kupcev Autodesk 3D programske opreme zaznamo povsod okoli nas.

Skozi aplikacije za iPhone, iPad, iPod in Android naprave ponujajo  programsko opremo tako poklicnim kot ljubiteljskim oblikovalcem, študentom in priložnostnim ustvarjalcem oz. vsakomur, ki želi ustvariti in delite svoje ideje s svetom.

 

 


 Autodesk 360

Autodesk 360 je »oblak«, preko katerega lahko enostavno sodelujemo s sodelavci na oddaljenih lokacijah, si z njimi izmenjujemo datoteke, pregledujemo in urejamo skupne načrte in pri tem uporabljamo dodatna orodja.

Sodelovanje
 Preko Autodeska 360 lahko enostavno sodelujemo s tistimi ljudmi, ki ne sedijo z nami v pisarni. Vsem je skupno, da sodelujemo na istem projektu.

Izmenjava datotek
 Enostavna izmenjujemo vse vrste datotek, kar preko interneta. Želeno datoteko naložimo na oblak (Autodesk 360), dodelimo dostop do datoteke sodelavcu in ta prejme obvestilo, da je datoteka že na voljo.

Pregledovanje in popravljanje datotek brez nameščenega programa
 Brez nameščene programske opreme AutoCAD lahko preko Autodesko 360 oblaka odpremo DWG risbo, si jo ogledamo in v njej celo narišemo nekaj enostavnih popravkov. Prejemniku datoteke lahko dodelimo različne pravice do uporabe deljenih datotek.

Kot Autodesk Gold Partner vam COMPAREX lahko nudi najboljše pogoje pri nakupu programske opreme omenjenega proizvajalca.

 eDiscovery

eDiscovery platforma, ki zagotavlja orodje za končno analizo potencialno pomembnih podatkov, ki razkrivajo ozadje in postavijo v ospredje, kar je najbolj pomembno.

Ena od največjih časovnih zamud med procesom eDiscovery je čakanje na IT, da zbere in dostavi dokumente za predelavo. eDiscovery platforma je enostavna za uporabo in omogoča skladnost, ter da pravna ekipa upravlja svoje lastne delovne tokove, kar pomeni, da ne potrebujemo IT oddelka.

Avtomatizirano zbiranje podatkov iz Enterprise Vault in Enterprise Vault.cloud pohitri začetek eDiscovery procesa. Neposredno zbiranje podatkov iz Office 365, SharePoint Online in Skype For Business zagotovi skladno strategijo zbiranja podatkov iz Microsoftovih aplikacij v oblaku.

Ker pri COMPAREX-u vemo, da so podatki neprecenljivi vir vsakega podjetja, vam ponujamo tudi do 90% hitrejšo, enostavnejšo in cenovno bolj ugodno rešitev reševanja podatkov. S programskima rešitvama Backup Exec ali NetBackup, vam ponujamo opcije za vsako podjetje. Omogočata pametno shranjevanje podatkov na oddaljen strežnik (cloud), kjer preprečujeta podvojevanje podatkov, ter tako prihranita tudi do 50% prostora na strežniku.

Kot Veritas partner vam lahko ponudimo ugodne cene in izobražene specialiste s potrebnimi certifikati oz. znanjem iz zgoraj omenjenih programov.


 Enterprise Vault

Veritas Enterprise Vault zagotavlja inteligentno platformo za arhiviranje podatkov, ki na podlagi programske opreme shranjuje, upravlja, in omogoča odkrivanje poslovnih podatkov iz e-poštnih sistemov, strežniških okoljih, platform za instantno sporočanje, sistemov za upravljanje z vsebinami in sistemov za sodelovanje. Enterprise Vault uporablja inteligentne klasifikacije za upravljanje podatkov, izboljšanje sposobnosti vašega podjetja, da obdrži in varuje podatke pravnih oseb, medtem ko zmanjšuje stroške skladiščenja in poenostavi upravljanje le teh.

 • Prilagodljiv glede na prostor ali oblak
 • Nabiralnik in dnevnik arhiviranja za Exchange in IBM Domino
 • SMTP ali IMAP arhiviranje drugih e-poštnih platform
 • Podpora za SharePoint arhiviranje

 

 COMPAREX in Veeam že dolgo uspešno sodelujeta in zadnje čase to sodelovanje še krepita. Kot globalni Platinum partner in lokalni Gold partner vam naši Veeam strokovnjaki ponujajo rešitve za varnostno kopiranje in obnovitev podatkov (angl. Backup & Recovery solutions), ki vam pomagajo pri zadovoljevanju vaših informacijskih potreb.


Kot Veeam partner imamo na voljo sledeče kadre:

 • VMSP – Veeam Sales Professionals
 • VMTSP – Veeam Technical Sales Professionals
 • VMCE – Veeam Certified Engineers

 

COMPAREX in Veeam z medsebojnim sodelovanjem nudita

     rešitve, ki zagotavljajo:

 • hitro povrnitev v prvotno stanje,
 • manjšo možnost izgube podatkov,
 • boljši izkoristek podatkovnih baz,
 • in popoln vpogled v vaše IT okolje.

To je nekaj, česar starejše rešitve za varnostno kopiranje preprosto ne morejo zagotoviti na način, da bi se prilagajale vašim zahtevam za vsakdanjo rabo.

COMPAREX vam nudi najboljše licenčno znanje in vam zagotavlja tehnično podporo pri vseh Veeam produktih.

Kot globalno podjetje ima COMPAREX večjo dodano vrednost za vašo organizacijo, saj lahko vse storitve zagotavljamo tudi izven lokalnih meja.

Več informacij o produktih in možnostih licenciranja najdete na Veeam strani.

Referenca za vaše kreativne projekte

COMPAREX in Adobe gojita močno in dolgoletno medsebojno partnerstvo. Kot ALC partner (Adobe License Center) vas naši Adobe strokovnjaki podpirajo pri vaših dnevnih ustvarjalnih projektih.

 

 Adobe License Center Partner

 Certified Platinum Partner

Počaščeni smo z najvišjo akreditacijo, ki je na voljo prodajalcem izdelkov Adobe. 'Certified Platinum Partner' s svetovnim dostopom. Ta partnerska raven nagrajuje visoko stopnjo zavezanosti in nam omogoča distribucijo programske opreme Adobe po vsem svetu.

 

 Mi smo Adobe strokovnjaki:

 • COMPAREX podpira vaše podjetje z več kot 310 certifikati po vsem svetu
 • ACSP – Adobe Certified Sales Professional (slo. certificiran prodajni svetovalec): 254
 • Adobe pooblaščeni prodajni strokovnjak: 29

COMPAREX šteje 35 hčerinskih podjetij po vsem svetu, kar vam omogoča, da pridobite najboljšo licenčno in tehnično svetovanje, ter vam na lokalni ravni nudijo najboljšo podporo pri Adobe-u.

Podrobne informacije o produktih in licenčnih možnostih lahko najdete na spletni strani Adobe produkti in licence. Za nadaljnje nasvete in pomoč pri izbiri najboljših licenc in najustreznejšega načina licenciranja, ki ustreza vašim potrebam, nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas