Celovita izvedba najzahtevnejših projektov, ki vključuje pripravo arhitekture, projektno vodenje in izvedbo vseh vrst IT izzivov.

  IT infrastruktura

Upravljanje IT infrastrukture s COMPAREX-om

Načrtujete nove IT infrastrukturne rešitve, potrebujete boljše performanse in več zmogljivosti?

COMPAREX je vaš pravi partner za področja strežniških zmogljivosti, hranilnih kapacitet, varovanja podatkov in celotnega sistema, virtualizacije, računalniškega omrežja, varnosti, upravljanja z mobilnimi napravami, delovnimi postajami in računalništva v oblaku. Z nami boste pridobili znanja o najmodernejših in najučinkovitejših rešitvah, da bo vaš IT sistem lahko zagotavljal najboljšo podporo vašim poslovnim procesom.


 IT revizija

Skrbni pregled IT organizacije

Rezultat skrbnega pregleda je poročilo, ki podaja oceno trenutnega stanja in predlog izboljšav oz. sprememb potrebnih za boljšo učinkovitost IT-ja.  Iz poročila je razvidna jasna slika o pravilni umeščenosti IT-ja v organizacijo v najširšem kontekstu, iz tega je razvidno ali je IT pravilno in dovolj upoštevan pri načrtovanju in izvedbi poslovnih projektov (za projekte kateri zahtevajo IT podporo/rešitve). Odgovorimo na vprašanja o stroškovni in produkcijski učinkovitosti IT-ja (vodstvo se običajno sprašuje ali je strošek za IT upravičen, ali za sredstva dobimo dovolj, bi lahko dobili več, je IT pravilno dimenzioniran, je preobsežen ali premajhen...).

Poročilo se v delu predlaganih rešitev pripravi glede na potrebo, ki izhaja iz želja stranke oz. sprememb, ki se stranki zdijo smiselne (včasih stranka ne ve kaj potrebuje, kaj zanjo predstavljajo izboljšave) ter standardnih priporočil, ki veljajo za IKT v branži v kateri stranka deluje.


 IT Cloud – upravljanje IT v oblaku

Računalniške storitve v oblaku – podajte se na pot moderne porabe IT storitev s COMPAREX-om.

COMPAREX je mednarodna korporacija s 30 letnimi izkušnjami na področju sistemske integracije. Kot partner vseh največjih ponudnikov oblačnih storitev vam bomo pomagali odgovoriti na vsa vprašanja in dileme v zvezi z oblačnimi tehnologijami in varnostjo. Naša storitev CloudCare, je namenjena upravljanja resursov v oblaku kot tudi upravljanju pogodbenih relacij s ponudniki (SLA).

Kontaktirajte nas