That's COMPAREX

COMPAREX je globalno IT podjetje, specializirano za licenčno upravljanje, pridobivanje cen, tehnično svetovanje in storitve v oblaku. Že 30 let podjetje COMPAREX pokriva javni sektor, srednja in mala podjetja in velike mednarodne korporacije. Ponujamo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Na ta način se lahko tudi popolnoma prilagodimo in zadovoljimo vaše potrebe.

Z rekom“By Your Side in a Digital World” (slovensko: Z vami in v digitalnem svetu) COMPAREX poudarja svoj cilj, da navdihne stranke z možnostmi in priložnostmi za njihovo digitalno preoblikovanje.

Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima zaposlenih več kot 2450 ljudi na več kot 80 lokacijah, v 35 državah v Evropi, Aziji, Afriki in Ameriki. V poslovnem letu 2016/17 je COMPAREX ustvaril 2.114 bilijon EUR oziroma 2.321 bilijon USD prihodka.

COMPAREXova dejstva in številke 2017/18


2450

Zaposleni

80+

Lokacij

35

Države

2533 million €

Prihodek

Struktura skupine

Sedež podjetja je v Leipzigu v Nemčiji. COMPAREX Holding ves čas združuje odgovornost za strateški razvoj podjetja in njegovih poslovnih enot po vsem svetu, izvaja storitve iz področja globalnega računovodstva, mednarodnega tržništva in komunikacij, vlaganja, poslovnih analiz in kadrov.

Če želite več informacij o upravljanju, proizvajalcih ali informacijah o partnerjih in podobno, prosim obiščite spletno stran www.comparex.com.

Združene moči

Z namenom širjenja smo spletli trdno strateško partnerstvo z Raiffeisen Informatik GmbH., ki je del največje avstrijske bančne skupine Raiffeisen.

Kontaktirajte nas