Success stories made by COMPAREX – This is our customers opinion

Poglejte, kako so različne stranke profitirale z uporabo COMPAREX storitev in rešitev.

Obiščite našo globalno spletno stran www.comparex.com in si preverite COMPAREXovo strokovnost in naravnanost na stranke.



 

Med.Over.Net

Stranka je želela svoje gostovano okolje s 5 fizičnimi 
serverji migrirati v oblak, ker bi morala obnoviti strojno opremo in ker je bila zanesljivost delovanja pri ponudniku gostovanja večkrat nezadostna.

Visoka skalabilnost v podjetju Med.Over.Net

 Referenca (PDF)

Thermana d.d., Laško

COMPAREX sodeluje s podjetjem Terhmana d.d. že od leta 2007. Z leti je bilo potrebno narediti prenovo okolja. Zakaj in kako si poglejte na spodnjem videu.

https://www.youtube.com/watch?v=NRHTrGpzPI4&list=PLyND49uEUAhciuCooESFiMI4tozQ-GhUS 


 

Thermana d.d., Laško

V letu 2011 so v podjetju Thermana d.d. ugotovili, da obstoječa strežniška infrastruktura ni več primerna za servisiranje potreb poslovnega okolja in z njim povezanim informacijskim sistemom.

Visoka zanesljivost v podjetju Thermana d.d.

 Referenca (PDF)

Frutoram Etol d.o.o.

V letu 2012 je Frutarom Etol d.o.o. popolnoma prenovil IT okolje in v skladu z zadnjimi trendi zasnoval strategijo na SAP platformi, ki ne temelji več na AIX okolju. Za te namene je bila izbrana IBM pSeries platforma s SUSE Linux poeracijskim sistemom. Rešitev tako združuje robustnost RISC arhitekture in odprtost Linux poeracijskega sistema. COMPAREX se je tudi v tem primeru izkazal kot glavni dobavitelj in usposobljen partner za sistemsko instalacijo in migracijo, ki mora ustrezati zahtevni postavitvi SAP okolja.

Sistemska podpora v podjetju Frutoram Etol d.o.o.

 Referenca (PDF)