Optimizacija delovanja – razloženo v 2 minutah

Poglejte si COMPAREXonline video in spoznajte, kako lahko optimizirate vaše procese naročanja.

Bi radi hitro in enostavno naročili programsko opremo, ampak se vedno znajdete med dolgoveznimi in kompleksnimi procesi naročanja različnih proizvajalcev? Če je tako, potem je čas, da optimizirate svoje procese naročanja.

COMPAREXonline at a glance

Naš portal za stranke, COMPAREXonline vam omogoča enostavno in direktno naročanje programske opreme ali integracijo produktov in informacij o cenah v vaš sistem naročanja. Z uporabo avtomatiziranih in kontroliranih procesov je naročanje licenc programske opreme ne le hitrejše, ampak tudi zanesljivejše in učinkovitejše. Celotno vaše podjetje lahko naroči programsko opremo, ki temelji na natančno definiranih krovnih pogodbah in produktih.

COMPAREXonline vam omogoča, da ohranite celovit pregled. Vse pomembne informacije, kot so ponudbe in naročila, sklenjene pogodbe ali poročila o licencah, so shranjene in hkrati ves čas na voljo. Poleg tega omogoča naš portal za stranke stalen pregled produktov in vzpostavitev učinkovitega in zanesljivega procesa vzdrževanja.

Učinkovito naročanje in upravljanje programske opreme

COMPAREX glede na vaše zahteve ponuja natančne rešitve za naročanje programske opreme in upravljanje z njo – od preproste internetne trgovine do polno integrirane elektronske nabavne verige.

 V zameno dobite

  •  Hitro in varno naročanje, zahvaljujoč avtomatiziranim in kontroliranim procesom
  •  Pregledno in kontrolirano naročanje, zahvaljujoč produktom in krovnim pogodbam
  •  Strukturirano upravljanje, na primer ponudb, kalkulacij, pogodb in poročil
  •  Celovito poročanje in spremljanje pogodb in produktov preko portala

S COMPAREXonline upravljate in avtomatizirate vaša naročila in procese naročanja. COMPAREXonline je del COMPREX SoftCare, profesionalna rešitev upravljanja z licencami, ki vam pomaga obvladati tveganja skladnosti, zmanjšati stroške v procesu upravljanja in naročanja licenc programske opreme in dokazljivo povečuje stopnjo učinkovitosti vaših procesov naročanja.

  Preberi več o SoftCare

Kontaktirajte nas