SAM2GO – razložen v 2 minutah

Poglejte si SAM2GO video in videli boste, kako pregleden bi bil lahko status vaših licenc.

Grozi vam nepričakovana revizija vaše programske opreme. Predložiti morate informacije o statusu vaših licenc, vi pa nimate dobrega pregleda nad njimi. Kar nekaj časa je že minilo od zadnjega SAM projekta in tvegate nastanek nepredvidenih stroškov zaradi manjka licenc. Vam je ta situacija znana?

S SAM2GO vam COMPAREX omogoča enostaven odgovor na zgornja vprašanja.

Z analizo vaših licenc programske opreme in infrastrukture dobite celovit pregled nad licencami, ki ste jih naročili in programsko opremo, ki jo uporabljate, oziroma ste jo namestili. S takšno analizo pridobite licenčno izjavo, s katero vam lahko svetujemo pri naslednjih korakih, ki so potrebni da opravite revizijo.

        Stroški tveganja zaradi revizij
         
    Potencialni prihranki    
         
         
         
To so vaše zahteve programske opreme (približno 1000 licenc).   To je količina vaših licenc, ki ste jih dejansko kupili (približno 1200 licenc). (‘licenčni presežek‘).   To je količina licenc, ki ste jih namestili. V tem primeru je nameščenih več licenc, kot ste jih dejansko kupili (približno 1200 nameščenih licenc in 1000 kupljenih). (‘primankljaj licenc‘)

Na vprašanja kot so ‚Je bilo več programske opreme namešene, kot dejansko licencirane?‘ ali ‚So vse naložene in uporabljene licence dejansko tudi potrebne?‘ lahko odgovorite zelo natančno. SAM2GO vam omogoče prilagoditev preglednosti, hkrati pa se s profesionalnim nasvetom naših strokovnjakov izognete tveganju drage revizije in zmanjšate stroške programske opreme.

 

 Vaše prednosti

  • Stalna preglednost uporabe vaših licenc
  • Skladnost informacij kadarkoli in kjerkoli samo z enim klikom
  • Natančno planiranje proračuna za programsko opremo
  • Najnovejše znanje licenciranja programske opreme s strani naših strokovnjakov
  • Stroškovno učinkovit SAM z našim SAM2GO kot storitvijo

SAM2GO je upravljanje s programsko opremo kot storitvijo.

Več informacij

SAM2GO brošura

Izpolnite obrazec s kontakti in pridobite vse informacije o SAM2GO.

 Zahtevajte izvod

Kontaktirajte nas