Upravljanje z licencami – razloženo v dveh minutah

Poglejte si video o upravljanju z licencami in spoznajte, kako lahko zmanjšate stroške.

Ali vaše podjetje potrebuje programsko opremo, ki je skladna tako s potrebami posameznega oddelka, kot tudi s povezanimi družbami? Ste odgovorni za naročanje programske opreme po primernih cenah? Z drugimi besedami: ali je vaša naloga, da prihranite?
Naredite to! COMPAREX vas bo pri tem podprl!

Čas je denar

Save time and money with License Procurement by COMPAREXNaše izkušnje kažejo, da naročanje 80% nakupne količine zahteva le 20% truda, med tem ko naročanje 20% nakupne količine zahteva kar 80% truda. Zato nudi COMPAREX individualno prilagojene pristope, ki optimizirajo stroške v zvezi s krovnimi sporazumi (licenčno svetovanje, vključujoč naročila po mednarodno najboljših cenah), standardno programsko opremo (COMPAREXonline, vključujoč globalni model pridobivanja cen) in specializirano programsko opremo (standardizirani procesi COMPAREXonline po stroškovno učinkovitih pogojih).

Velike naložbe. Velike možnosti prihranka.

Preko posebnih prikrojenih obsegov in krovnih sporazumov in s pomočjo COMPAREXovega globalnega načina pridobivanja cen pridemo do najboljših cen. Izkoristite valutna odstopanja in različne lokalne cenovne politike z enim klikom.

 Naša obljuba

  •  Prihranek pri sklepanju in optimiziranju vaše krovne pogodbe
  •  Prihranek pri naročanju standarne programske opreme s pomočjo globalne možnosti pridobivanja cen na našem portalu za stranke in to le z enim klikom
  •  Prihranek zahvaljujoč našim večletnim izkušnjam v prodaji programske opreme specializiranih proizvajalcev in z najboljšimi individualno prilagojenimi pogoji

 V zameno dobite

  •  Optimizirano krovno pogodbo, vključujoč najboljši mednarodni model pridobivanja cen
  •  Najboljše dnevne cene iz vsega sveta le z enim klikom
  •  Pravno varnost, zahvaljujoč preverjenim transakcijskim kanalom
  •  Preglednost preko OpenBook cenika

Vse je, samo standardno ni!

Ko pridemo do mednarodnih transakcij, pomembno vlogo igrajo davčni predpisi. Z vzdrževanjem internih sistemov s centralno bazo, COMPAREX zagotavlja skladnost z davki na dodano vrenodst in licenčnimi regulacijami. Sistem naročanja kot tak pa se ne spremeni.

Possible cross-border delivery options without COMPAREX Dynamic Global Sourcing

561 možnih mednarodnih možnosti dobave

Complexity of border-crossing delivery options with COMPAREX Dynamic Global Sourcing

33 možnih mednarodnih možnosti dobave

Inteligentno kupovanje, vodenje pogodb in licenčna optimizacija pomenijo osnovo, da se vi lahko posvetite vaši osnovni dejavnosti.

Več informacij

Brošura zmanjšanja stroškov

Brošura zmanjšanja stroškov - naložite si kopijo brošure zmanjšanja stroškov Izpolnite kontaktni obrazec in pridobite več informacij o zmanjšanju stroškov in prihrankih v enem dokumentu.

 Zahtevajte izvod

Kontaktirajte nas